20K Vibracijos Dažnio Keitiklio Zondas Ultragarso Įranga, Pramonės Biodyzelino Gamybai

Sandėlyje
€2 559.92

20K Vibracijos Dažnio Keitiklio Zondas Ultragarso Įranga, Pramonės Biodyzelino Gamybai

Ultragarso vibracija, juostos, taip pat vadinamas ultragarso vibracija, juostos.Palyginti su tradiciniais ultragarso vibracija, plokštės, ji turi savybių platesnio taikymo diapazoną ir ilgesnį tarnavimo laiką.Pramonėje, naudojant ultragarso vibracija, juostos, valymo, gavyba, cheminių reakcijų, nuo nuovirų susidarymo, vandens valymo ir pan., yra labai brandus ir plačiai naudojama technologija.

Ultragarso vibracija, lazdele naudoja pakaitomis laikotarpį teigiamas ir neigiamas slėgis, galiojančių perdavimo procesas ultragarso bangos.Teigiama etapas, vidutinės trukmės molekulės yra suspaudus padidinti pradinis tankis vidutinės trukmės; į neigiamą etapą, vidutinės trukmės molekulės yra retas ir atskiras, ir vidutinio tankio Sumažėjimas.Ultragarso vibracija, strypai gali vienodai generuoti iš ultragarso bangų aplink 360°, ir energijos produkcija nepriklauso nuo apkrovos pokyčių, pavyzdžiui, skysčio lygio ir temperatūros skirtumą.Ultragarso vibracija, juostos paprastai apima didelės energijos ultragarso keitiklių, ragai, ir priemonė, vadovams (perdavimo vadovai). ), naudotas ultragarso vibracijos ir skleidžia šios vibracijos energiją į skystį.Daviklio konvertuoja įvesties elektros energiją į mechaninę energiją, kuri yra ultragarsinis tyrimas.Jo pasireiškimas yra tai, kad rele tęsiasi ir atgal išilgai, ir amplitudė paprastai yra kelių mikronų.Ši amplitudė galios tankis yra ne pakankamai, ir jie negali būti naudojami tiesiogiai.Ragų sustiprina amplitudės, pagal projekto reikalavimus, izoliuoja reakcijos tirpalu ir rele, ir taip pat vaidina svarbų vaidmenį nustatant visą ultragarso vibracijos sistema.Įrankio galva, yra susijęs su ragas, ragas perduoda ultragarso energijos vibracijos įrankio vadovas, ir tada ultragarso energijos, spinduliuojamos į cheminės reakcijos skystis, kurį priemonė galvos

Taikymo sritis vibracija lazdele ultragarsinis valymo mašina:

1. Biologinės pramonė: eterinio aliejaus gavybos, tradicinė Kinų medicina gavyba, gamtinių pigmentų gavyba, polisacharidas gavyba, flavonoid gavyba, alkaloid gavyba, polifenolio gavyba, organinių rūgščių ekstrakcijos, ir naftos gavyba.

2. Laboratoriniai programas, universitetų ir mokslinių tyrimų institutų: chemijos, sujaudinimas, logistikos maišymo, mobilieji smulkinimo, produktų smulkinimo, medžiagos dispersija (preparato sustabdymo) ir aglomeravimas.

3. Chemijos pramonė: ultragarso emulsification ir homogenization, ultragarsinis gelis skystinimo, dervos defoaming, ultragarso žalios naftos demulsification.

4. Ultragarso biodyzelino gamybos: gerokai paspartinti patobulintas transesterification reakcijos ir įvairios cheminės reakcijos, įvairių cheminių medžiagų gamyba.

5. Vandens valymo pramonės atstovai: užterštas vanduo yra blogos kokybės.

6. Maisto ir kosmetikos pramonėje: alcoholization alkoholio, apdaila kosmetikos dalelės, gavyba nanodalelių.

7. Grafeno pramonė: Grafeno dispersija, grafeno nano-dalelių preparatas.

8. Kai kraštovaizdį, upių ir ežerų: Ultragarso smūgio strypai gali būti naudojami žudyti ir slopina dumblių.

JAV

įranga

Dažnis

Ultragarsinis tyrimas

Bendras Ilgis

Skersmuo

(KHz)

Galia(W)

(mm)

(mm)

PLS-HLCSB-500

20

500

OEM

Φ50-55

PLS-HLCSB-1000

20

1000

OEM

Φ50-55

PLS-HLCSB-1500

20

1500

OEM

Φ50-55

PLS-HLCSB-2000

20

2000

OEM

Φ50-55

PLS-HLCSB-3000

20

3000

OEM

Φ50-55

Dydis gali būti pritaikyti, brėžiniai pateikiami

Maloniai prašome pažymėti, kad galia, rodoma generatorius yra ne faktinis elektros energijos, ir faktinis zondas jau pasiekė atitinkamą galią.Zondas buvo išbandytas iki pristatymo, ir klientas bus tiesiogiai įdiegti ir naudoti jį gavęs produktas,nėra reikalo jį keisti.ir negali reguliuoti parametrus generatorius.mes pasiliekame visos teisės galutinis paaiškinimas.ačiū.

Specifikacijos Aprašymai
Raktinis žodis: Ultragarso Cavation Reaktoriaus Zondas
Naudojimas: Maisto Pramonės/Chemcial Pramonės
Dažnis: 20khz
Valdytojas: Ultragarsinis Valymas Generatorius
Tipas: Ultragarsinis Švaresnis Dalys
Prašymas: Vienarūšės emulsification gavyba
Kilmės: Žemyninė Kinija
Naudoti: Immersible Vibracijos Cleaner
Pavadinimas: Ultragarsinis Skysčio Homogenizer
Modelio Numeris: PLS-HLCSB-2000

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų