2 VNT. Elektros Tvora Alligator Clips 3Ft Nešiojamų Paprasta Elektros Tvoros Viela Jungtys Tvirtos ilgalaikės Elektros Užskaitos

Sandėlyje
€13.31 €6.65

Kulka Taškų:

2. Saugos Apsauga: Naudoti elektros tvora prijunkite įkroviklį prie fermos tvoros linijomis, kurios gali ne tik užkirsti kelią gyvulius ir augintinius nuo bėga srityje, bet taip pat užkirsti kelią invazija voverių, lapių, elnių, skunks, meškėnai, ir kitų laukinių gyvūnų.

3. Universalus Taikoma): elektros tvora veda turi du elektros tvora veda ir du aligatorius įrašus, skirtas sujungti maitinimo laidus, maitinimo ir įžeminimo sistemos.Bendrosios elektros tvoros viela yra maždaug 3 Pėdų/90cm ilgio ir tinka labiausiai elektrinė tvora tiekimas, varikliai.

4. Dviejų etapų Procedūra, kuri: (1) Atsukite raudona ir žalia rankenėlės pagal tiekimo variklio dangčiu, ir dabar matysite 2 žalvario, smailiais galais. (2) Rungtynės atitinkamos spalvos terminaluose, švino nustatytas žalvario šuoliai ir tada užsukite dangtelį.

5. Idealiai tinka Ūkininkams: Tai elektros tvoros viela jungia statorius ir idealiai tinka hobis ūkininkams, ranchers ir žemės ūkio darbuotojai.Vielos nustatyti gali būti prijungtas prie įtampos, laidininkai, maitinimo šaltiniai ir įžeminimo sistemos.

Ypatybė:

1. Elektros tvora jungtys turi gerą kokybę ir ilgą tarnavimo laiką.

2. Įrašą mūsų elektros užskaitos tvora yra labai stiprus įkandimas.

3. Elektros tvora įkroviklis, gali būti naudojamas prijungti ūkio tvora linijas apsaugoti gyvūnus nuo klajojo off ūkyje.

4. Šio elektrinio aptvaro laidus jungia generatorius ir idealiai tinka hobis ūkininkams.

5. Šių elektrinė tvora veda tinka kiemuose, gėlės ir daržovės, sodai, ir kitose panašiose vietose.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Elektrinė tvora įkroviklis

2. Pagrindinė Gaminio Medžiaga: ABS

3. Gaminio Dydis: Apie 3ft/90cm

4. Kiekis: 2 vnt.

Dviejų Etapų Procedūra:

(1) Atsukite raudona ir žalia rankenėlės pagal generatoriaus dangtelį ir jūs pamatysite dabar 2 žalvario, smailiais galais.

(2) Rungtynės atitinkamos spalvos terminaluose, švino nustatytas žalvario šuoliai ir tada užsukite dangtelį.

/>

Produktų Sąrašas:

Elektrinė tvora liniją su Alligator clips*2

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Elektrinė Tvora Jungtys

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų