Helovinas Metalo Skeletas Pakabukas Universalus Naujovė Papuošalų Kūrybos Dovanos Namams Kostiumas Šalis Helovinas Tema Šalys

Sandėlyje
€22.10 €11.05

Kategorijos: Namų Dekoras
Prekės kodas: # g127835

Kulka Taškų:

1. Patvarus ir Stilingas: Meistriškai su tvirto metalo medžiagos, tai skeletas karoliai gali pasigirti ilgas tarnavimo laikas ir atsparus įbrėžimams funkcija.Parodyti savo aštrų pusėje arba asmenybės su patikimu gabalas, puikiai tinka bet kokiai progai.

2. Šventinis Stiliaus Atnaujinti: Sustiprinti Helovinas atmosferą su šiuo skeletas karoliai.Derliaus gotikos stiliaus prideda baisu ir švenčių palieskite, kad bet koks kostiumas.Savo universalus dizainas gali būti derinama su bet kokios aprangos, todėl būtina turėti aksesuaras bet Helovinas tema šaliai.

3. Baisu Aksesuaras: Puikuotis savo meilės visa klaikus su šiuo skeletas karoliai.Sukurta Helovinas paradas, kostiumas šalis, namų temą šalis, haunted house žaidimas ir dar daugiau, šis pakabukas yra universalus, be bet kokios aprangos.Pasiruoškite pasukti galvas ir vaiduoklis žiūrovai keletą kartų.

4. Išsiskirti Stilius: Būti stilingas ir unikalus su šiuo Helovinas skeletas karoliai.Bauda poliravimo ir šlifavimo procesas užtikrina colorfastness ir ilgaamžiškumą.Grandinės ilgis gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų rūbas puikiai, todėl būtina turėti aksesuaras.

5. Helovinas Malonumas: kad jūsų šeimos ir draugų arčiau su šio restorano skeletas karoliai.Dalintis džiaugsmu sezono dovanų, kurias šis stilingas aksesuaras jūsų klasiokai, mėgėjams, ir kolegų.Pagamintas su aukštos kokybės medžiagų ir yra įvairių spalvų ir stilių.

Aprašymas:

Pridėti baisu krašto prie bet kokios aprangos su mūsų Gotikos Karoliai Skeletas.Pagaminti naudojant patikimas medžiagas ir bauda, šlifavimo ir poliravimo kokybę.Savo vintage stilius yra puikus teminiai vakarėliai ar kasdieniam naudojimui.Nustebinti savo draugus ir šeimos su šio unikalaus prietaiso.

S pecifications:

1. Medžiaga: Metalas

2. Dydis: kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas:

1pc x Skeletas Karoliai

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Plastikiniai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Temos: Žmonės
Stilius: Modernus Stilius
Yra Protingas Prietaisas: no

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų