1pcs Velykų Vištienos Višta, Velykų Sodo Puošyba, Kieme Meno Lauko Sodo Kieme Veja, Statymai Sodo Višta, Didelis

Sandėlyje
€11.44 €6.87

Kategorijos: Namų Dekoras
Prekės kodas: # g129924

Pridėti kai kurios asmenybės-savo kieme su šiuo gaidys kieme menas!Su juodos ir raudonos, spalvų schemą, ji privers jus jaustis kaip tikras gaidys.Nebijo vėjo ir lietaus, ji bus atspari bet kokiam orui.Plius, jis suteikia touch ryškių spalvų jūsų namų aplinką.Puiki dovana bet kokia gyvūnų mylėtojas!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Kūrybos sodas ekranas gaidziu

Gaminio medžiaga: akrilas

Gaminio dydis: 25*14cm/9.84*5.51 cm

Produkto svoris: 100g

Pakuotė: opp

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Paketas, Sąrašas:

Gaidys sodo kuolo*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidinti Savo Sodo: Pasukite galvas kūrybiškai gaidys dizaino vištienos kieme menas!Sporto juodos ir raudonos spalvų derinį, šį unikalų ornamentas suteikia savitą touch charakterio bet lauko erdvėje.

2.Patvari Medžiaga: Šis vištienos meno kieme yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra puikiai poliruoti ir dažyti, kad jums jaustis kaip jūs turite tikras gaidys savo sode.

3.Lauko Imunitetas: Su savo ypatingomis atsparumo oro sąlygoms, šis vištienos meno kieme yra pastatytas paskutinis, bet kokiomis oro sąlygomis.Jūs galite palikti jį už ilgą laiką, be išblukimo ar tikėjimo.

4.Platus Programas: Pakelti savo dekoro su šiuo vištienos kieme menas, kuris taip pat dvigubinamas kaip stilingas duris ornamentu, balkono puošmena, ar kambarį akcentu.

5.Puiki Dovana: Džiaugtis savo artimuosius mūsų rankų darbo vištienos kieme str.Puikiai tinka išreikšti savo geriausiais norais ir palaiminimus, tai savita dovana draugams ir artimiesiems, kurie lobis kaimo stiliaus ir gyvūnai.

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Akrilo
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Vištienos Meno Kiemas

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų