Stabili Greito Įkrovimo Telefoną už Valdytojui Dual USB Išėjimas, Saulės Skydelis Reguliatorius Namų Patvarus Elektroninių Universali Vandeniui

Sandėlyje
€5.19 €3.95

Aprašymas:

1. Plačiai suderinama: Plačiai suderinama su mobile phones/tablets/elektros prekės/sporto fotoaparatą, nešiojamą stabilizatoriai/USB gerbėjai ir kiti elektroniniai prietaisai.

2. Pareigos: pagrindinės funkcijos šis produktas yra daug įtampos įvesties ir reguliuojama išėjimo.Tai yra įtampos stabilizatorius, sukurtas konkrečiai įtampos nestabilumo saulės kolektorių.

3. Kelis išvesties prievadai: USB Dual+DC+Typc išvesties prievadai, tinka įvairių prietaisų.

4. Greitas įkrovimas: Aukštos norma baterija, didelis perskaičiavimo kursas; didelės išėjimo galios, greito įkrovimo.

5. Atsparumas vandeniui: IP67 apsauga, atsparus vandeniui, drėgmei atsparus ir patvarus.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Saulės Skydelis Reguliatorius

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas

Įėjimo įtampa: 5-30 V

Išėjimo įtampa: 5V USB

DC išėjimas: 18V

Tipas-c išėjimo srovė: 5V 3000 mA (maks.)

USB2.0 išėjimas: 5V 3000mA (maks.)

Dydis: Apie 66*45*15mm/2.60*1.77*0.59 colių(L*W*H)

Komplektą Sudaro:

1Pc * Saulės Skydelis Reguliatorius

1Pc * PCBA

1Pc * Suvirinimas viela

Instrukcijos:

1. Pirmą kartą naudojant laidus prie suvirinimo teigiamas ir neigiamas poliai produkto teigiamas ir neigiamas poliai saulės baterijomis;

2. Kai yra įtampos įvestis, USB turės įtampos išėjimo.Pastaba: negalima lituoti teigiamas ir neigiamas poliai reversely naudojimo metu, kaip tai bus perdegti grandinės.

3. Produkcija bus raudona lemputė;

4. Šis produktas yra daug įtampos, žingsnio žemyn ir reguliuojamos įtampos valdiklis su DC-DC multi-funkcija serija-lygiagrečiai multi-purpose.Jis tinka nuosekliai ir lygiagrečiai integruoti saulės energijos produktų.

Pastaba:

1. Prieš naudojimą, prašau užtikrinti, kad teigiamas ir neigiamas poliai šis gaminys yra prijungtas prie atitinkamos tie krovinį.

2. Jei nėra profesionalios techninio personalo, prašome ne bandyti pakeisti grandinė arba naudokitės produktas.Mūsų bendrovė nėra atsakinga už demontavimas produktą ar keičiant grandinę be leidimo.

3. Prašome don ' t įdėti įkroviklį lauke, saulės energija pagalbos įkrovimo lietingą dienų, kad nebūtų sukelti grandinės trumpojo jungimo. (Priekyje, saulės skydelis, nebijo lietaus (atkreipkite dėmesį, kad ne vanduo patenka į USB ir DC uostų.)

ATSILIEPIMAI

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Ten yra ne tik Kad/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: Woopower
Įėjimo Įtampa: 5-30 V
DC Išėjimas: 18V
Išėjimo įtampa: 5V USB
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prašymas: Kita
Medžiaga: Plastikiniai
Modelio Numeris: Saulės Skydelis Reguliatorius

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų