Namų Apsaugos Kamera, 1080P Belaidės Kameros Apsaugos Kameros Micro-Tipo Stebėjimo Kamera Su Plataus Kampo Objektyvas

Sandėlyje
€18.49 €14.24

Kategorijos: Saugumas Ir Apsauga
Prekės kodas: # g149521

[Daugiafunkcinis saugumo kamerų]: 1080P plataus kampo kamera.Taip galima surinkti duomenys aiškiai, todėl galėsite geriau stebėti tai, kas vyksta patalpoje ar lauke, ir suteikti jums su precedento didžioji scena.Mūsų gaminiai yra patogus ir praktiškas, ir gali būti naudojami siekiant apsaugoti saugos ir turtą.

[Puikius]: ① 1080P kokybės vaizdą, kuris gali rodyti puikią vaizdo kokybę, ir teikti jums su aukštos raiškos regėjimą. ② APP nuotolinio stebėjimo (reikalingas 2.4 G WiFi) nuotolinio peržiūrėti bet kada, bet kur. ③ Palaiko iki 32GB SD kortelės. ④ Built-in 3 valandų baterijos tarnavimo laiką.Mūsų produktas yra duomenų kabelį, galima prijungti prie maitinimo šaltinio arba mobilus įkrovimo bankas, kuris gali būti naudojamas krovimo metu.

[Judesio Aptikimas/Naktinio Matymo Funkcija]: Mūsų produktas yra protingas judesio aptikimo funkcija.Kai judesio aptinkamas, kamera bus išsiųsti push pranešimą su vaizdu į jūsų telefoną.Jūs galite prisijungti prie paraišką bet kuriuo metu matyti kas vyksta realiu laiku. (Fotoaparatas neturi filmavimo galimybes.) Mūsų kamera yra infraraudonųjų spindulių naktinio matymo galimybes.Ši kamera leidžia jums aiškiai matyti, kas vyksta artimosios šviesos ir tamsos.

[Small ir universalus]: Skersmuo: 1,2 Colio; Aukštis: 1.2 Cm.Fotoaparatas yra tik šiek tiek didesnis nei monetos, todėl lengva įdėti ir atlikti.Apvalaus dizaino, kompaktiškas ir patvarus.Tinka šeimoms, biuruose, sandėliuose, parduotuvėse, soduose ir kambariuose.Be to, ji taip pat gali būti naudojamas kaip automobilinis vaizdo kamera, pet kameros, kūdikio monitorius, ar auklė prižiūrėti.Paraiška gali palaikyti keletą mikro-kameras vienu metu.

[Paprastas eksploatavimas] Mūsų produktas yra lengva įdiegti.Montavimas trunka tik kelias minutes.Atsisiųskite ir įdiekite programą.Paspauskite maitinimo įjunkite fotoaparatą.Tada pridėti kameros įrenginys, taikant.Mes teikiame vartotojo vadovai, siekiant padėti jums įdiegti ir naudoti juos geriau.

spalva:Juoda

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Saugumo Kameros

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Stilius: Box Kameros
Aukštos Raiškos: 1080P(Full-HD)
Prekės Pavadinimas: ZERODATE
Ryšiai: Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Kilmės: Žemyninė Kinija
Palaikomos Operacinės Sistemos: "Windows 98"
Objektyvo (mm): 2MM

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų