Tuya WIFI USB Įkrovimo Temperatūros Ir Drėgmės Jutiklis Namuose, vaiko Kambario Drėgmėmačiu LCD Ekranas IR Valdytojas, Juoda

Sandėlyje
€38.22 €23.31

Kategorijos: Saugumas Ir Apsauga
Prekės kodas: # g165481

Funkcijų: palaikyti ryšį, bet Kuriuo metu, Bet kurioje vietoje: - Su galimybe prijungti jūsų mobilephone, jūs galite stebėti savo namuose, temperatūros ir drėgmės lygį net tada, kai esate toli.Tikslūs: Šis produktas suteikia tiksliai ir greitai rodmenys, temperatūros ir drėgmės lygį jūsų namuose.

Lengvai Skaitomas Ekranas: aiškus ekranas leidžia lengvai skaitoma, temperatūra, drėgmė, laiką ir datą, taip pat didžiausios ir mažiausios temperatūros ir drėgmės lygį.Kompaktiškas ir Nešiojamas: mažas ir kompaktiškas dizainas, todėl lengva perkelti iš kambario į kambarį.

Pagerinti Jūsų Namų Komfortą: stebint jūsų namų temperatūros ir drėgmės lygį, galite pakoreguoti jūsų namų komfortą.Dvigubos Temperatūros Vienetais: temperatūra įrenginys gali būti lengvai perjungiamas tarp Celsijaus ir Farenheito laipsniais, todėl patogu vartotojams, iš įvairių regionų.

Ji gali būti susijusi su kitų pažangių prietaisų pasiekia protingo namo " valdymo, pvz., įjungiant oro kondicionavimo sistema, kai temperatūra yra aukštesnė kaip 30℃, ir įjungimas drėkintuvai, kai drėgmė yra mažesnė nei 68%.

Yra du maitinimo metodai: baterija arba įkrovimo bazės maitina, kurie yra naudojami plačiau.Įrengta IR nuotolinio valdymo funkcija, suderinama su daugiau nei 5000 IR prietaisus.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Temperatūros matavimo diapazonas: 0℃ to 60°C

Drėgmės matavimo ribos: 0%-99%RH

Elemento dydis(apima base): 100 x 90 x 78mm

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x wifi Temperatūros ir Drėgmės

1 x usb kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų