Kojų Šilčiau Kojinės Kietosios Spalvos, Tampri, Batai Padengti Legging Nėrimo Krūvą Įkrovos Kojinės Jk Vienodas Kojines Žiemos Megzti Kojos Dangtis

Sandėlyje
€6.77 €4.41

Kategorijos: Apatinis trikotažas
Prekės kodas: # g177173

Medžiaga:Akrilas,Poliesteris

Dydis:Vienas dydis, labiausiai,ilgis apie 50cm

Atraskite puikus derinys patogumo,šilumos ir retro įkvėpė stiliaus su mūsų moterų mados kojų šildytuvus.Su šaltesnis mėnesius artėja arba tiems, kurie ieško papildomą sluoksnį, savo sporto rutiną,mūsų moterų mados kojų šildytuvus yra eiti į priedą.

Šie kojų šildytuvus būna vienas dydis tinka labiausiai aspektą,siūlanti patogi ir tampri, tinka įvairaus kūno tipų.Šiltas,universalus,ir, be abejo, madinga,jie įkūnija dvasią vintage mados, o tarnauja funkcinę paskirtį be jokių šiuolaikinių drabužių spinta.

Jie gali būti lengvai paslydo ant greitai paleisti į parduotuvę, arba už papildoma šiluma, o ilsėdamiesi namuose.Jų lengvai prižiūrimas medžiaga leidžia skalbimo mašina,užtikrinant, kad jie galėtų būti pailsėję ir pasiruošę dėvėti be vargo.

Kad stambusis megztiniai dizainas ne tik padeda šiluma, tačiau taip pat priduria, mados krašto,tinka porą viskas iš šokių aprangą atsitiktinis savaitgalį dėvėti.

Komplektą sudaro:1 Porą Kojinių Dangtis

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai,tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas,matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Specifikacijos Aprašymai
CN: Kinija
Kilmės: Žemyninė Kinija
Elemento Tipas: Kojų Šildytuvus
Prekės Pavadinimas: KAIGOTOQIGO
Seksualinio Pobūdžio: No
Lytis: Moteris
Nepadori Nuotrauka: No
Modelio Tipas: Kietas
Medžiaga: Poliesteris, Akrilo

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų