Slaugytojų iškvietimo Stotis Ištraukite Laidą Skambinkite Šviesos Mygtuką Universalus 6.35 mm Pakeitimo Slaugytojų iškvietimo Laidą Su Apkaba, Skirta Slaugytoja Slaugytoja Stotis

Sandėlyje
€23.86 €11.93

Kategorijos: Saugumas Ir Apsauga
Prekės kodas: # g183479

Slaugytoja Skambinti Stotis Ištraukite Laidą galima patogiai ant lovos ir drabužius.Su 9.8 metrų kabelio ilgis, tai leidžia lengvai patekti į pacientų.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Push Button Laido Kabelis

Tipas: Medicinos linija

Taikoma įranga: skaitmeninis produktus

Procesas: nikelio danga

Pagrindinės medžiagos: vario viela ant pliko

Laido medžiaga: varis

Produktų Sąrašas:

1*Paspauskite Mygtuką " Laidą Kabelis

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas Prieigą: Su savo paprasta naudoti, apkabos, dizainas, paspauskite Mygtuką " Laidą Kabelis leidžia greitai ryšiai ir gali būti patogiai ant jūsų lovos ar drabužių, maksimalų prieinamumą.

2.Ilgalaikis Laidą: Į 9.8 ft ilgai paspaudus mygtuką laido laido savybės atsparus vandeniui rankena su patobulinta graviravimas neslidžia rankena.Rankena yra rūdžių įrodymas ir korozijos-atsparus smūgiams, todėl puikiai tinka kietas ir lauko sąlygomis.

3.Paprastas Įjungimo: be Vargo aktyvuoti balso tiesiog prijungti 6.35 mm mono kištukas į kalbame garsiakalbis ir paspaudus mygtuką.Nėra maitinimo ar baterijų reikia.

4.Pastatytas Paskutinis: Pagamintas iš pliko vario viela, šiuo paspauskite mygtuką laidas laidas gali atlaikyti ilgalaikį naudoti nesulaužant ar fraying.Jis taip pat atsparus ėsdinančios, šilumos, ir dilimui.

5.Lengva Naudoti: Mūsų mygtukas laido kabelis suteikia galimybę vyresnio amžiaus žmonėms, neįgaliesiems, ir pacientams, suteikti joms laisvę kreiptis pagalbos, kai reikia, tai bus geras pasirinkimas

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Slaugytojų Iškvietimo Laido

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų