Paprasta-Line Mini Vestuvių Suknelė Valtis Iškirpte Off Peties Pakopų Ruffles Su Žaliuoju Nuotakos Suknelė Virš Kelio Vestidos De Novia

Sandėlyje
€85.39

Kaip Matuoti

Pakavimas

1. Vidinė pakuotė: Opp maišelį su mūsų prekės ženklo logotipą.

2. Išorinė pakuotė: Kurjerių krepšys

3. Spalvų maišai gali būti pagaminti pagal klientų reikalavimus.

1.Prieš pateikdamas prekės, mes patikrins, dydis ir patvirtinti, prekės puikus.Tačiau, kai gausite prekę ,jei pastebėsite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis per 7days be jokių dvejonių.

2.Mes sutiks grąžinti,bet prašome ne sunaikinti duomenis ar negalime priimti grįžti,tikiuosi, jūs galite suprasti,ačiū!

3.Mes vertiname jūsų kantrybę & supratimą.Taip pat, mes stengiamės padėti jums, ir prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Mes labai džiaugiamės, kad išspręsti visas problemas.

4,Jei esate nepatenkinti su ja ir jos mūsų protas,mes galime padėti jums taikyti grąžinti kompensacijos,bet jei jos savo priežastis, mes esame labai gaila, kad mes negalime mokėti už jį.Ačiū už jūsų supratimą ir vėl.

Mes labai tikimės, kad jums yra malonu su jūsų pirkti Suknelė iš Matymo.Sinceyour atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Ji bus tik jums vieną minutę.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.Jei nesate patenkintas, kai jūs gaunate suknelė , prašome leiskite mums žinoti, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Galime pagal užsakymą pagaminti šios spalvos jums accoridng jūsų pasirinkimas,galite pasirinkti "custom spalvų paletę" parinktį ir siųsti mums žinutę kokios spalvos numerį turite,Ačiū.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas: PRACFALT
Built-in Liemenėlė: No
Iškirpte: Valtis Kaklo
Vestuvinė Suknelė Audinys: SATIN
Siluetas: A-LINE
Stilius: paprastas
Traukinys: Valymo/ Šepetys Traukinys
CN: Jiangsu
Atgal Dizainu: užtrauktukas
Elemento Tipas: Vestuvių Suknelės
Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
Mados Elementas: paprastas
Talėja: Fiziniai Veiksniai
Tikrasis Vaizdai: No
Apdaila: Ruched, RUFFLES, Klostyti
Rankovės Stilius: Nuo Peties
Nėščioms Moterims,: Taip

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų