Auto Stiklo Plėvelės sluoksniu Agentas Vandeniui Rainproof Danga, Langų Stiklų Rainproof Stiklo Purškimo Anti-rūko Agentas Anti-rūko S5J2

Sandėlyje
€1.02 €0.61

60ML Automobilių Langų Stiklo Plėvelė Rainproof Antifogging Padengimo medžiaga Neperšlampama Danga Purškimo už Lango galinio vaizdo Veidrodėlis

Savybės:

*1. Apsauginės Plėvelės Susidarymas: Forma, danga ant stiklo, kuris pagerina kelių peržiūrėti naktį ir lietingą, rūkas dienų.Kas daugiau, anti-fog/lietaus-įrodymas agentas formas, atsparus vandeniui plėvelę ant stiklo puikus krištolo skaidrumo matomumas.

*2. Plačiau : Tiek namų ir automobilių stiklo!Gydyti namuose stiklo langai ir automobilių veidrodėliai su šiuo atsparus vandeniui danga, ar vonios kambariui, stiklinės, šurmulio, veidrodžiai, stiklo durys, ir daugiau.

*3. Efektyvus ir tvirtas: Super-hidrofobinės rainproof agentas išlaiko aiškų kelių peržiūrėti važiuojant į lietingą dienų, saugesnis , ilgalaikis (tvaraus daugiau nei savaitę).

*4. Saugus ir Draugiškas Aplinkai: Bekvapis, patvarus, nematomas, super hidrofobinės.Labai saugus akis ir odą, tiesiog purkšti ant norimos zonos, nr. poliravimo reikalaujama, greitai ir lengvai.

Aprašymas:

*1. Kiekis: 60ml

*2. Spalva: Mėlyna butelis (anti-lietaus agentas, paprastai už lango stiklo), Žalias butelis (anti-rūko agentas, paprastai viduje, lango stiklo)

*3. Dydis: 14*8.7*3.5 cm

Sąrašas:

1 x Automobilio Stiklo Plėvelė Spray

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Specifikacijos Aprašymai
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
Kilmės: Žemyninė Kinija
Specialios Funkcijos: Automobilių Stiklai Anti-rūko Rainproof Agentas
Prekės Tomas: 30
Prekės Svoris: 30g

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų