P-jsmen Vaikai Dinozaurų Cosplay Kostiumų Dragon Jumpsuit Uodegos Sparnus Latekso Kaukės Halloween Apranga Maskuotis Rekvizitai Visiškai Rinkiniai Tinka

Sandėlyje
€31.79 €22.25

Žymos: jumpsuit uodegos

Kategorijos: Skrybėlės & Kepurės
Prekės kodas: # g516012

P-jsmen Vaikai Dinozaurų Cosplay Kostiumų Dragon Jumpsuit Uodegos Sparnus Latekso Kaukės Halloween Apranga Maskuotis Rekvizitai Visiškai Rinkiniai Tinka

Užtrauktukas uždarymo

Plauti Rankomis, Tik

🌋 Dinozauro Kostiumo -- 1 Dinozaurai kaukė, 1 jumpsuit su uodega ir sparnai pakuotėje.Jei jūsų vaikas mėgsta suknelė kaip drakonas Helovinas kostiumas , tai geriausias cosplay kostiumų dovana.

🌋 Dinozaurų Kaukė -- Aplinkos apsauga latekso.Saugus diržas užtikrina patogiai.Realus dantis , unikalus raudona ir juoda tekstūra, kuri leidžia jums būti tikras drakonas.

🌋 Dinozaurai Komplektai -- Jis pagamintas iš poliesterio, su nematomu užtrauktuku.Tampus ir patogūs dėvėti.Kamšalu uodega yra susijęs su jumpsuits , batai apima turėti elastingas juostas, kurios gali tilpti už bet kokius batus.

🌋 Dydis -- Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai, tai Drakonas Onesies Jumpsuit tinka 3-14 metų vaikams.Ji nebus išnyks arba deformuojasi nuo rankų plovimas.

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Poliesteris+Latekso
Šaltinio Tipas: Originalus
Departamentas Pavadinimas: Vaikai
Specialios Paskirties: Kostiumai
Lytis: Unisex
Kilmės Šalis: Europa ir Jungtinės amerikos valstijos
CN: Kinija
sudedamosios dalys: Jumpsuits & Rompers
Elemento Tipas: Rinkiniai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Simbolių: Dinozaurų

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų