PU Biudžeto Segtuvų su Pinigais, Vokų ir Lipdukų, 52 Savaičių Pinigų Taupymo Sąsiuvinis Biudžeto Rišiklio Planavimo dokumentus

Sandėlyje
€5.70 €3.47

Savybės:

OOTDTY

Kiekvienoje pakuotėje yra PU odos biudžeto rišiklis, 25 vnt 6 skylę rišiklio pinigų maišai, 3 lapai pinigų taupymo iššūkis lipdukai.Puikus studentas, moterų, vyrų, biudžeto planavimas, pinigų taupymo, žurnalinė, kasdien planavimas ir kt.

6-žiedai segtuvų sąsiuvinis, elastinga, rašiklio laikiklis lizdą.Daug kortelių turėtojams, patogus jūsų kredito kortelės, kortelės, dovanų kortelės, pinigų, biudžeto lapai ir kt.

Puikiai veikia kaip rišamoji biudžeto planuotojas, palaidų lapų sąsiuvinis, pinigų taupymo sąsiuvinis, biudžeto leidinys ir kt.

Padaryta forma kokybės pu odos, medžiagos, saugus, netoksiškas, atsparus vandeniui, plyšimui atsparus ir suprojektuoti taip, kad paskutinis.Metaliniai 6-žiedai segtuvų klipai, lengva papildyti.Kompaktiškas ir nešiojamas, tinkamo dydžio savo mokyklos maišą, pečių maišą, rankinėje ir pan.

Išskirtinį dovana draugui, šeimos, biuro, moterų, vyrų, studentai, mokytojai, rašytojai, skaitytojai, menininkų, dizainerių, dailininkų, gimtadienio, Kalėdų, Valentino dienos dovanos, Padėkos, Motinos Diena, Tėvo Diena, Jubiliejus ir t. t.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU Oda

Spalva: Žalia; Balta; Rožinės Spalvos; Juoda, Ruda

Biudžeto Rišiklio Dydis: Apytiksl. 24x19x3.5cm/9.44x7.48x1.37in

Svoris: Apytiksl. 450g

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Odos Biudžeto Planuotojas Rišiklio

3 Lapai Pinigų Taupymo Iššūkis Rracker

25 Gabalus 6 Skylę Rišiklio Vidinis Puslapis

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų