Odinis 100 Paketas Iššūkis Rišiklio Juokingas su Pinigais A5 Biudžeto Rišiklio PVC Vokai Taupymo Lakštai Problemas

Sandėlyje
€20.23 €13.95

Nauja

Prekė:100 Paketas Iššūkis Rišiklio

Medžiaga: PU+popierius

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1 vnt Ypatybė:

1.100 Paketas Iššūkis Rišiklis: Biudžeto Rišiklio Knyga suteikia pinigų taupymo ir biudžeto taip smagu.Vieną sau ir vieną jūsų šeimos biudžetą.Padėti sutaupyti pinigų kitų metų!Arba kaip sutaupyti pinigų atostogų, automobilių, kritinių atvejų fondą, skolos išmokėjimas, gimtadienius, arba nieko!

2.Aukščiausios kokybės Medžiagos: Biudžetas Knyga Su Pinigais, Vokai, pagaminti iš minkštos ir patvarios pvc, jis yra atsparus vandeniui ir plyšimui atsparus.ar tai būtų failai, sąskaitas ar pinigų, jis gali laikyti juos saugiai.biudžeto rišikliu, vokai, siekiant taupyti pinigus, organizatorius ir pinigų biudžeto organizatorius pinigų.

3.Finansinis Pagalbininkas Biudžeto sudarymas: Pinigų taupymo iššūkis knyga Ateina su A5 dydžio rišiklio (9 cm ūgio X 7 cm pločio), 1 laminuotos daugkartinio naudojimo tracker, maišeliai arba pažymėtas 1-100 tradicinių būdas išsaugoti $5,050.

4.Išlaikyti Jūsų Biudžeto Organizuojamas: Visi pinigai paketų sudarymas gali būti organizuojamos biudžeto rišiklio.Pinigų organizatoriai patenkinti kiekvieno biudžeto leidinys ir padės jums pasiekti savo biudžeto tikslus.

5.Lengva Nešiotis ir Lengva Naudoti: taupymo problemas knyga su vokų dydžio, todėl jūs galite jį nešiotis aplink su jumis, ir turtingas derinys priedai leis jums užbaigti filmuoti bet kur ir bet kada.

Pakuotė:

1*100 Paketas Iššūkis Rišiklio

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų