Verslo Planuotojas Planuoti Darbotvarkę Planuotojas Notepad Už 2024 M. Dvigubos Juostos Popieriaus Planavimo Įrankis, Pažymi Tyrimo Namų Ir Biuro

Sandėlyje
€8.37 €6.28

Tai spiralinis sąsiuvinis yra puikiai organizuoti savo darbą ir gyvenimą.Aukštos kokybės dangtelis neleidžia nepralaidūs spalvos rašalo ir smudging.Erdvus visus jūsų pastabas, šis sąsiuvinis yra plačiai naudojamas asmeniniam ir profesionaliam naudojimui.Išlaikyti savo idėjas ranka su patikimu sąsiuvinis.

Specifikacija:

Medžiaga: Y0 metalo dviguba ritė + 100g dvigubai lipnus popierius.

Gaminio Dydis: Dangtis (vidut.)21.7*15.8 cm/8.54*6.22 cm, viduje (vidut.)21*14,8 cm/8.27*5.83 colių (A5)

Puslapių skaičius: 140

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Tvarkaraštis Dienoraštis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Finansų Planuotojas: Su šiuo 2024 Darbotvarkės Planavimas, magistro, meno efektyvus užduočių valdymas, o organizuoti savo darbą ir gyvenimą.Iš finansų planavimo projektą ir tikslą, valdymo ir net norų sąrašą, jis padeda jums sekti svarbius įvykius ir terminai - visi, o įgyvendinti savo tikslus sklandžiai.

2.Kelią Nepralaidus Spalva: Mėgautis sklandžiai raštu dėl storio, dukart juostų popierius, kurie apsaugo nepralaidūs spalvos ir dažai.Tai 2024 darbotvarkės planavimas yra patvarus ir lengva naudoti.

3.Nešiojamų ir Praktiška: Tai 2024 darbotvarkės planavimas yra lengva atlikti ir telpa į bet kurią kišenę, o taip pat erdvus, kad tilptų visi jūsų planavimo poreikius.A5 formatas leidžia jums parašyti savo planus, tikslus, ir pažymi, aiškiai ir organizuota.

4.Puikiai Įrengtas: Mūsų 2024 Darbotvarkės Planavimo priemonė yra specialiai sukurta siekiant įvesti tvarką ir įspūdžių į savo dienas.Featuring aukštos kokybės viršelį ir puslapius su įdomus iliustracijos, ji seka savo susitikimus, renginius, gimtadienius.Puiki dovana bet kokia proga, tai turi turėti užimtas šeimoms.

5.Universali Priemonė: Likti ant savo įtempto grafiko su mūsų 2024 Darbotvarkės Planavimas.Šis paskyrimas planuotojas yra puikus gyvenimo planavimas, skirsniais, planuoti susitikimus, užduotis ir tikslus.Tai idealus darbo dienoraštis specialistų, akademinės dienoraštis mokiniams, ir mokyklos dienoraštis vaikams.Be to, kas savaitę peržiūrėti planuotojas leidžia lengvai palaikyti tvarką ištisus metus.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų